Hirdetés

Erdély vadvilágát kaphatjuk puskavégre a THQ Nordic új játékában

|

A Way of the Hunter látványos előzetesében felvonul a Kárpátok határolta régió faunájának apraja-nagyja.

Hirdetés

Ahogy a katonai és polgári repülésnek, a pecázásnak, a buszvezetésnek, a házrenoválásnak, vagy épp a boncolásnak, úgy rengeteg más hivatásnak és szabadidős tevékenységnek is készült már digitális változata, és készül a mai napig, ami arról árulkodik, hogy egyáltalán nem elhanyagolható méretű az irántuk érdeklődést mutató játékosok halmaza. És bár az iménti felsorolásban nem említettem, természetesen kezdettől fogva megtaláljuk szimulátorok műfaján belül a vadászoknak tervezett darabokat is.

Szintén nekik szól majd a THQ Nordic újdonsága, a Way of the Hunter, amelyben választásunk függvényében szabadon vagy történetbe ágyazva, természetes élőhelyükön eredhetünk a vad nyomába, vállunkon részletesen kidolgozott, élethűen működő puskával.

Hirdetés

A szlovák Nine Rock Games alkotása egy amerikai és egy európai (mindkettő 144 négyzetkilométeres) vadászterülettel, valamint opcionális kooperatív móddal várja az érdeklődőket. Az említett helyszínek egyike pedig nem más, mint Erdély, ahol a vörös rókától a muflonon át a szürke farkasig bármit puskavégre lehet kapni, mint azt az alábbi videóban is láthatjátok.

A Way of the Hunter augusztus 16-án jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)