Hirdetés

Érdemes most belépni a GTA Online-ba, ha jól jönne némi ingyen pénz

|

A Rockstar már megint egy csomó játékbeli pénzt fog szétszórni a játékosok között, de készült egy másik meglepetéssel is.

Hirdetés

Hét éve fut már, de továbbra is óriási népszerűségnek örvend a Grand Theft Auto Online, ami némileg érthető is, hiszen Los Santos rengeteg izgalmas és meglehetősen veszélyes tennivalóval várja a virtuális bűnözőket. Ráadásul az elkövetkezendő jó néhány napban határozottan érdemes lesz nagyszabású missziókat szervezni, és nem mellesleg ismételten remek kis ajándékokat zsebelhetünk be a Rockstar jóvoltából.

Ha november 18-ig bármikor beléptek a GTA Online-ba, akkor egymillió játékbeli dollár üti a markotokat, amit majd november 19. és 25. között zsebelhettek be. Ezért már önmagában is érdemes lehet visszanézni Los Santosba, de a fejlesztők előrukkoltak egy különleges bulival is, ami szintén értékes jutalmat tartogat a számunkra, feltéve persze, ha sikerül teljesíteni a stúdió által kitalált feladatot.

Hirdetés

A The Heist Challenge alatt az a feladata a közösségnek, hogy a különböző Heist Finale-kat pörgetve összegyűjtsön összesen 100 milliárd játékbeli dollárt. A célt november 18-ig kell teljesíteni, és mindegyik Heist Finale beleszámít. A kihívás résztvevői egy különleges jelvénnyel gazdagodnak, és ha sikerül teljesíteni a feladatot a megadott határidőig, akkor decemberben rövid ideig mindenki megszerezhet magának egy vadonatúj, speciális járművet. A Rockstar még segít is egy picit nekünk, ugyanis november 18-ig 75%-kal csökkentette a Casino Heist Setup Fee-ket.

Ti visszanéztek majd Los Santosba a közeljövőben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)