Hirdetés

eRepublik - Egy új világ magyar lobogó alatt

|

Ha máshol nem is, a világhálón legalább igazi nagyhatalomnak számít eMagyarország. Miközben erőink nagy részét ázsiai gyarmatunk védelme köti le, nem tettünk le nagy álmunkról, Erdély visszafoglalásáról sem.

Hirdetés

A most következő kiváló cikket egy nagyon régi barátunk és volt kollégánk ashe írta, aki ezzel szeretné bemutatni nektek az eRepublic kiváló online MMO-ját. Fogadjátok nagy szeretettel!

***

Mozgalmas hónap áll eMagyarország tizenhatezer polgára mögött. Országunk legnagyobb kincse egy leírhatatlan nevű ázsiai gyarmat - a köznyelvben csak Hellokitty- , a világ vasban egyik leggazdagabb területe. Nem véletlenül fáj rá ellenségeink foga...


„Az amerikai csapatok reggelre komoly károkat okoztak a védelemben, estére azonban az egész napos megfeszített munka és harc eredményeként sikerült biztosítanunk ezt a frontot. Világossá vált, hogy a kínai támadás lesz a harcok fő csapás iránya a végjátékban. Amennyire csak tudtuk, emeltük a védelmi készültséget, biztonságos szintet azonban nem sikerült elérni, mivel a román, horvát és spanyol erők folyamatos tűz alatt tartották a vonalainkat" - eleveníti fel történelmünk talán legnagyobb csatáját a háromszoros magyar elnök, Feherlofia Koppany.

„2010 első napját Erdély elfoglalásával ünnepeltük"
Aki még nem hallott róla, bizonyára meglepődik, hogy eMagyarország valódi nagyhatalomnak számít az eRepublik világában. A tizenhatezer honpolgár ugyan már nem elég a ranglista élére, ám mi tudhatjuk magunkénak a legerősebb és legmagasabb szintű harcosokat. Az egyszeri emagyar polgár legfőbb vágya pedig mi más is lehetne, mint Erdély visszacsatolása és Nagy-Magyarország újraformálása. Az elmúlt hónapokban minden esélyünk meg is volt a revízióra: „December 29-én reggel 08:45-kor a magyar és szövetséges csapatok összehangolt csapást mértek a román védelemre a kőrösvidéki régióban. A meglepetésszerű támadás teljesen váratlanul érte a román hadvezetést, noha a háború lehetősége már hetek óta a levegőben volt. Ez az esemény aztán az egész világra kiterjedő új konfliktust eredményezett."

 

Sokadik világháború

A civilben tőzsdével foglalkozó, 27 éves emagyar rekorder elnök a monumentális csaták utáni csendet követően újabb mozgalmas időszakra számít: „A pletykák szerint az USA, Spanyolország és Lengyelország Anglia megszállására készül. Más információk szerint minden csak Magyarország megszállása után következne be, amíg mi védjük Angliát addig az ellenséges csapatok előrenyomulása meglehetősen nehézkes lenne. Fel kell készülnünk hát egy összehangolt támadásra Magyarország ellen is, mely Románia, Horvátország, Szlovákia felől érkezhet Európában és az USA részéről az ázsiai gyarmatainkon. Hogy mit hoz a jövő az még kérdéses, de hogy nem fogunk unatkozni, az teljesen biztos. „

 

A hátország szépségei

S hogy miről szól az eRepublik, amikor éppen nem dúl véres háború? A játék szépsége éppen abban rejlik, hogy elegendő napi 2 percet ráfordítani, de ha valaki jobban ráér, az félnapokat is eltölthet vele. A munkán és edzésen kívül magasabb szinteken újságot indíthatunk, politikai pártokba tömörülhetünk, vagy saját céget is indíthatunk. Evilág gazdasága sokban hasonlít a valóságra: a megvásárolható termékek nem csak úgy teremnek, a fegyvergyártáshoz először vasat kell bányászni, amit a dolgozók a megfelelő cégekben alakítanak át gyilkos eszközökké. Nagy különbség a többi internetes játékhoz képest, hogy itt tényleg minden karaktert egy-egy játékos alakít. Az adókat és a törvényeket a nép által választott kormány állapítja meg, a cégeket igazi emberek működtetik és menedzselik, a hadsereget pedig lehet, hogy éppen a szomszédod vezényli csatába.

 

Dicsőséget eMagyarországnak!

A közös cél igen erős közösségeket kovácsol össze az eRepublikban. A különféle pártok, a reguláris és irreguláris hadtestek mind rendelkeznek saját chatszobával, ahol a tagok megbeszélhetik a napi teendőket, közös ütést vezényelhetnek, vagy egyszerűen csak jobban megismerhetik egymást. Éppen emiatt nincs nehéz dolga a kezdőknek sem: a többiek támogatásával, a rengeteg hasznos újságcikkel átvészelhetik az első napokat, hogy aztán egyre erősebb katonaként, az ország sorsáról döntő politikusként, vagy vélemények ezreit befolyásoló zsurnalisztaként küzdjenek együtt eMagyarország felvirágoztatásáért.

 

Hogyan regisztráljak?

 

A regisztrációhoz kérünk használd az alábbi linkek egyikét, az ebből befolyó arannyal ugyanis eMagyarországot és a regurális hadsereget támogatod:

http://www.erepublik.com/en/referrer/warrenbarton
http://www.erepublik.com/en/referrer/Feherlofia+Koppany
http://www.erepublik.com/en/referrer/kecsegm

Miután kitöltötted a szükséges mezőket, kapsz egy visszaigazoló emailt, a hitelesítés után pedig máris kezdetét veszi eMagyar életed. Mielőtt bármit is tennél, olvasd el ezt a cikket (http://www.erepublik.com/en/article/babyboom-meg-rkezett--1136931/1/20), ahol minden fontos információt megtalálsz az első lépésekről.

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)