Hirdetés

Szünetelteti új játékának fejlesztését a Stardew Valley megalkotója

|

Eric Barone úgy döntött, hogy egyelőre inkább a farmerszimulátorhoz készít új tartalmakat.

Hirdetés

Megjelenése óta már rengeteg rajongót szerzett magának a Stardew Valley, és számos platformon elérhetővé vált. A játék atyja már belevágott egy újabb projektbe, de most bejelentette, hogy egyelőre a népszerű szimulátor élvez elsőbbséget.

Hirdetés

Eric Barone nemrég egy hosszú bejegyzést tett közzé a Stardew Valley hivatalos oldalán, amiben egyrészt bejelentette, hogy mostantól ő látja el a kiadói szerepet a játék kapcsán a legtöbb platformon, kivéve Switchen és mobilokon.

Másrészt azt is megtudtuk, hogy egyelőre nem készül tovább az új alkotása, ami egyébként a Stardew Valley univerzumában játszódik, mert egyszerűen nem tud elszakadni a farmerszimulátortól, és mindig van valami új ötlete, amivel fel lehetne dobni a játékot.

Gyakorlatilag az a helyzet, hogy Barone-nak nincs elég ideje arra, hogy mindkét projekttel foglalkozzon, így pedig valamelyest érthető, hogy inkább azzal a címmel foglalkozik, aminek elég népes rajongótábora van. A fejlesztő hozzátette még, hogy a következő, vagyis az 1.4-es frissítést még egyedül csinálja meg, de az a terve, hogy a későbbi tartalmakat már egy megbízható csapattal együtt készíti majd. 

Egyébként Barone maximalizmusa nem először gátolja az eredményességben, elképesztő mennyiségű munkát fektetett a játékba, és nagyon sok áldozatot hozott érte, mindenkinek javasoljuk a Blood, Sweat, and Pixels című könyvet, ha komolyabban érdekli a történet (más neves fejlesztők sztorijával együtt).

Ti játszotok a Stardew Valley-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)