Hirdetés

Erica - élőszereplős dráma készül PlayStation 4-re

|

A Sony bejelentette az Erica című interaktív játékot, amellyel a PlayStation 4-es PlayLink technológiáját használva olyan érzésünk lesz, mintha egy filmben vennénk részt.

Hirdetés

A Paris Games Week alkalmával a Sony több különlegességgel is készült - The Last of Us: Part II trailerrel, God of War gameplay videóval, Ghost of Tsushima bejelentéssel -, de arról már jóval kevesebb szó esett, hogy egy új PlayLinkes címet is lelepleztek. 

Hirdetés

A FlavourWorks fejlesztésében készül az Erica névre hallgató élőszereplős dráma, amely lényegében nem is videojáték lesz, inkább egy interaktív film (kontroller helyett például az okostelefonunkat vagy tabletünket használjuk, ahogy a többi PlayLinkes játék esetében is). A sztori középpontjában egy fiatal nő áll, aki sötét múlttal rendelkezik és hiába próbálta meg maga mögött tudni, az bizony kísérti őt. Erica bőrébe bújva pedig nekünk kell kiderítenünk minden fontos részletet, valamint mi választhatjuk ki, hogy a főszereplő mit mondjon vagy tegyen. Íme az első ízelítő:

Valamint egy interjút is megnézhettek, amelyben a játék kreatív rendezője, Jack Attridge mesél arról, hogy mi teszi a projektet olyan különlegessé: 

Az Erica PlayStation 4-re készül és 2018-ban várható a megjelenése. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)