Hirdetés

Handheld visual novel a láthatáron

|

A Japánban nagy népszerűségnek örvendő visual novel stílusban minden választásunk döntő értékű. Sajnos ebből a műfajból itthon keveset látni, de itt egy kivétel.

Hirdetés

Az Aksys bejelentette, hogy a nagy sikerű 999: Nine Hours, Nine Persons, Nine Doors című visual novel darabját a Nintendo 3DS mellett, PS Vita-ra is elhozza majd. Az Amerikában Zero Escape: Virtue’s Last Reward néven ismert játék a Fűrész sorozathoz kicsit hasonló sztorijával igazán érdekes játékélményt nyújt.

A játék várhatóan angol és japán nyelvi támogatással fog érkezni a szinkronokat is beleértve, valamint rengeteg féle befejezéssel, így a 100%-os kijátszásig garantáltan vért fognak izzadni a kedves játékosok. Jó látni, hogy egyre több visual novel típusú játék érkezik a Japánon kívüli régiókba is. Lehet ezek az első repedések a jég megtörése előtt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)