Hirdetés

Érkezik a Call of Duty: Black Ops Limited Edition

|

A tegnapi napon jelent meg egy hirdetés a Black Ops limitált kiadásáról, ma pedig az Activision megerősítette a csomag létét.

Hirdetés

A GameStop oldalán tegnaptól található egy "Call of Duty: Black Ops Limited Edition with DLC" nevezetű tétel.

A webáruház által közzétett tétel valódiságát az Activision ma hivatalosan is megerősítette: érkezik a Black Ops Limited Edition Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra, egy ajándék DLC-vel, a First Strike-kal.

A csomag pár nap múlva, június 28-án fog megjelenni, az ára pedig 59,99 amerikai zöldhasú lesz (kb. 11131 jó magyar forint). Nem túl elterjedt szokás a kiadók körében, hogy játékuk limitált kiadását fél évvel a megjelenés után dobják piacra, de ki tudja: lehet, hogy így is sokan veszik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)