Hirdetés

Érkezik a Call of Duty: Cold War új zombis játékmódja, amit ingyen próbálhatunk ki

|

Hamarosan debütál az Outbreak, mely átszabja az eddigi elképzeléseinket a Call of Duty zombi módjával kapcsolatban.

Hirdetés

Február 25-én indul a Call of Duty: Cold War második szezonja, melynek keretein belül rengeteg új tartalom mellett a zombi részleg is kibővül. Az Outbreakre keresztelt játékmód eddig nem látott méretű pályát hoz, lehet majd járműveket használni és sokkal interaktívabbá teszi a környezetet, mint korábban bármikor.

Az Outbreak újdonságai mellé egy látványos helyszín is dukál, aki kipróbálja az új zombihentelést, az a festői Urál hegységben is kalandozhat egy jót.

Hirdetés

Az Activision a szezon indulását ingyenes héttel ünnepli, így február 25. és március 4. között mindenki díjmentesen próbálhatja ki az újdonságokat. A dolog apró szépséghibája, hogy sok minden máshoz hasonlóan, ez is PlayStation exkluzív, így csak a PS4-es és PS5-ös játékosok élvezhetik az ingyenes tartalmakat.

A "free access week" azonban nem áll meg a zombi módnál. További költségek nélkül játszható lesz az Apocalypse 24/7, a Gun Game, a 40 fős Fireteam és kipróbálható lesz a Nuketown 24/7 is. Akinek ez nem lenne elég, dupla XP is érkezik a játékba, ez február 26-tól egészen március elsejéig lesz életben.

Természetesen minden elért eredmény megmarad, ha később valaki a vásárlás mellett dönt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)