Hirdetés

Érkezik a Civilization V: Brave New World kiegészítő

|

A Civilization sorozatot fejlesztő Firaxis bejelentette sikerjátékuk legújabb kiegészítőt, amiben bőven lesz elég tartalom ahhoz, hogy újra érezzük a rajongást.

Hirdetés

Lehet gyakorolni a „csak még egy kör” jelmondatot, indulunk a szép új világba. A Brave New World teljesen nem borítja fel a játékmenet szabályait, de a bejelentés alapján bőven lesz benne elég kraft, ahhoz, hogy leporoljuk a játékot.

Emlékeztek még arra, hogy év elején a Steam adatbázisába bekerült egy furcsa nevű, ismeretlen kiegészítés? Biztosan véletlen, hogy ma hivatalos bejelentés történt, mindenesetre itt lesz nekünk egy teljesen új civilizáció, új vezetőkkel, új épületekkel és minden szükséges tartozékkal. Ezen kívül a Civilization V: Brave New World-ben terjeszthetjük majd népünk kultúráját: zenészeink, művészeink, íróink vihetik mindenfelé, hogy milyen csodálatosak is hazánk alkotásai.

Lesz itt még világkongresszus a politikai stratégáknak, nemzetközi kereskedelmi útvonalak, bekerülnek új csodák, és új küldetések. Pontos megjelenési dátum még nincs, de én már most izgatottan várom. Ti játszotok még a Civilization 5-tel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)