Hirdetés

Érkezik a Dragon Age sorozat - videó

|

A Bioware szerepjátéka megindított néhány kreatív vénát, most éppen egy webes minisorozat indul el, a bájos Felicia Day főszereplésével.

Hirdetés

 

Egy rövid trailer érkezett kedvcsinálónak a Dragon Age: Redemption című webes sorozathoz, amely várhatóan október 11-én rajtol a világhálón, hat részesre tervezik. A hamarosan megjelenő Dragon Age 2: Mark of the Assassin DLC hősnőjének kalandjait láthatjuk majd benne, ez amolyan ügyes marketinges húzásnak is értelmezhető, a lényeg azonban Felicia Day dédelgetnivaló alakjában rejlik.

Nála bájosabb kockát ugyanis nehezen talál az ember, köztudottan nagy gamer, sorozatokban (a Buffyban és a Dollhouse-ban) játszott, de a Fallout: New Vegas szinkronhangjaként is remekelt. Szóval lehet miért szeretni, ráadásul szép is, ha nem is abban a klasszikus vérpumpálós cicababa értelemben. A Dragon Age 2 hangulatához például tökéletesen illik.

Ezzel együtt a Dragon Age: Redemption előzetese a vasárnap délutáni fantasy-tévésorozatok szemkaparó látványvilágát idézi, csak titkon reménykedünk abban, hogy lesz ebből valami használható. De reménykedünk persze.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)