Hirdetés

Érkezik a Final Fantasy X és X-2 HD Remaster

|

Megerősítést nyertek a pletykák, az idén érkező játékok a Playstation Vita konzolra külön-külön jelennek meg.

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítette a Square Enix, hogy a már régóta várt Final Fantasy X HD Remaster fejlesztése folyamatban van, illetve hasonló ráncfelvarrást kap a folytatása is, a Final Fantasy X-2.

 

A két játék HD változata Playstation 3 és Playstation Vita konzolokra készül. A Playstation 3-as változat egy lemezen fog érkezni, viszont a Vita esetében a két játékot külön kell megvásárolni. A Square Enix közleménye szerint erre azért van szükség, mert a Vita nem képes akkora tárhelyet biztosítani, hogy a két játékot egyben lehessen kiadni. Ennek ellensúlyozására próbál a csapat kidolgozni egy rendszert, mellyel megoldható lehet a mentéseink két játék közötti átvitele.

 

A Final Fantasy X/X2 HD Remaster-ben a HD felbontás mellé az ígéretek szerint alaposan feljavított karakter, tárgy és ellenfél textúrákat, valamint filmes átvezetőket is kapunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)