Hirdetés

Érkezik a Legend of Mana újrakevert verziója, még PC-re is

|

A Mana franchise az elmúlt években egy nagy reneszánszon ment keresztül a remake-eknek és remastereknek köszönhetően. A sor tovább folytatódik a negyedik résszel.

Hirdetés

A Nintendo bejelentette, hogy egy készül az 1999-es klasszikus újrakevert változata, és nem csak Switchre, de PS4-re és PC-re is érkezik.

A Nintendo Directnek köszönhetően egy gyönyörű trailert is kaptunk, ami megmutatta, hogy mire számíthatunk a felújított verzió kapcsán. A Legend of Mana a művészeti stílusának köszönhetően nagyon szépen öregedett, a remaster pedig láthatóan pont annyit csiszolt rajta, amennyit kellett.

Az újrakevert verzióban felpiszkálják kicsit a vizuális megjelenítést,  zenei aláfestéssel együtt (ez utóbbi visszaállítható az eredetire egy gombnyomással). A legnagyobb extra számunkra, hogy a korábban Japán-exkluzív Ring Ring Land minigame is belekerül a nemzetközi verzióba.

Hirdetés

Itt látható a Legend of Mana remastered verziójának trailere, nézzétek meg: 

A Legend of Mana sorozat épp most éli reneszánszát köszönhetően a Collection of Mana 2019-es megjelenésének és a 2020-as Trials of Mana teljes remake-jének. Reméljük, lassan eljutunk majd oda is, hogy egy új Mana játékot kapjunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)