Hirdetés

Érkezik a Limbo PC-re és PS3-ra

|

Az eddig Xbox Live Arcade exkluzív puzzle-platformer végre tiszteletét teszi PC-n és PS3-on is.

Hirdetés

A Limbo-t fejlesztő dán Playdead cég ügyvezető igazgatója, Dino Patti osztotta meg az örömteli információt a játékosokkal.

A Limbo egy remek oldalra haladós, 2D logikai-ügyességi játék, mely számos díjat bezsebelt 2010. júliusi indulása óta. A legtöbb értékelés 9/10-es lett, így már tavaly tudtuk, ez különleges lesz (ahogy anno a Braid is az volt). Eddig csak Xbox 360 tulajok játszhattak vele, most viszont hivatalosan is bejelentették: "hamarosan" érkezik Steam-re és PlayStation Network-re. Ez a hamarosan kifejezés valószínűleg már a júliust jelöli, úgyhogy pár napon, héten belül már mi is irányíthatjuk az ismeretlen kisfiút, akinek egy erdőben kell túlélnie. Itt egy videó, hogy lássátok, miről is van szó:

A Limbo tehát egy évvel megjelenése után érkezik PC-re és PlayStation 3-ra is, éljen-éljen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)