Hirdetés

Érkezik a MineCraft 2.0

|

Megdöbbentő sikerek, több millió játékos és egy kitartó, kreatív közösség. A MineCraft lett az egyik legsikeresebb indie cím de a diadalmenetnek még nincs vége.

Hirdetés

A MineCraft PC-s verziójának eladásai már alulról karcolják a 10 milliót, így a Mojang elérkezettnek látta az időt, hogy bejelentsék sikerjátékuk folytatását, a MineCraft 2.0-t. A tervek szerint két hónapon belül bárki kipróbálhatja a játékot, egyelőre viszont csak néhány kiválasztott eshetett neki az új kockáknak.

A MineCraft ellentáborának tagjai sokszor érvelnek azzal, hogy mennyire béna a játék grafikája. Na, ez lesz az egyetlen pont, amihez hozzá sem nyúlnak a fejlesztők. Helyette jön egy Super Hostile játékmód, ahol a csirkék már nem barátságos állatkák. Egy sötétebb világ vár ránk a folytatásban, ahol a kék csirkék komolyabb veszélyt jelentenek majd, mint a Creeperek, és ahol a spontán égés valós veszély. Az új verziót még csak a közösség néhány tagja próbálhatta ki. Persze több videót is készítettek róla, amik szintén versenybe szállnak a legjobb YouTube videó címért.

Ha még többet akartok tudni a MineCraft jövőjéről, akkor a hivatalos oldalon átbogarászhatjátok a változtatások teljes listáját, higgyétek el, érdemes. (KÉK CSIRKÉK!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)