Hirdetés

Érkezik a Munchkin videojáték

|

A Dire Wolf a világhírű társas szabályainak megtartásával akar felépíteni olyan játékélményt, ami mind a veteránoknak, mind az újoncoknak izgalmas lehet.

Hirdetés

A Munchkin az elmúlt évek egyik legnépszerűbb társasjátéka volt, köszönhetően egyszerűségének, művészeti stílusának, és a dungeon crawling játékélményének. A résztvevők célja, hogy lemásszanak egy kazamatába, ott szörnyeket gyűrjenek le, és minél több zsákmányt gyűjtsenek be a 10. szintre tartó versenyük során.

A Munchkin adaptációért felelős Dire Wolf célja, hogy megtartsa ezeket az elemeket, megőrizze a népszerű vizuális tálalást, és közben egy teljes értékű videojátékot varázsoljon a társasból. Az első képek alapján úgy fest, minden a helyén van.

Hirdetés

A játékosoknak részletes oktatómód fogja bemutatni a szabályokat, akik pedig ismerik már a Munchkint, azok beugorhatnak majd online meccsekbe vagy nekimehetnek szóló kihívásoknak is. Mindenkinek kedvezni akarnak a srácok, de a lényeg nyilván a társas élményen lesz majd, ami pont olyan taktikus és szórakoztató lesz, mint az asztali verzió esetében.

Mivel a koronavírus-járvány szétbomlasztotta a társasjátékos közösségeket, ők biztosan értékelni fogják, hogy lesz digitális alternatívájuk is. A Munchkin videojáték megjelenése egyébként idén ősszel várható PC-n és mobilokon. Az ára egyelőre nem ismert.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)