Hirdetés

Érkezik a PC-s mozgásérzékelő a Razertől!

|

Az Xbox-os Kinect, a PlayStation-ös Move és a Nintendo-s Wii után itt a Razer Hydra, PC-re!

Hirdetés

A PC-sek eddig kimaradtak a mozgásérzékelős játékokból, pedig igény van rá. A Razer játékperiféria gyártó cég lecsapott a lehetőségre, nem sokára érkezik a Razer Hydra!

A Razer és a Sisense cégek együttműködésének hála elkészült a Hydra, mely legjobban a Wii-s kontrollerre hajaz. Az ígéretek szerint mindez teljesen új perspektívákat nyit majd a számítógépes játékok történetében - így legyen!

Kezdésként pedig nem kisebb névvel, mint a Portal 2-vel óhajtanak hatást gyakorolni ránk. A cég a Valve-val is együttműködött, ennek köszönhetően nem csak kompatibilis a kontroller a játékkal, hanem 6 darab extra pályát is kapunk (direkt a mozgásérzékelős irányításra kihegyezve), ha beszerezzük a Portal 2-es Razer Hydra csomagot. Gabe Newell, a Valve feje a következőket nyilatkozta: „A Razer Hydra jelentős előrelépés a PC-s játékipar számára, mivel amellett, hogy szinte fizikai élményt nyújt a játékosok számára, egyben lehetőséget ad a fejlesztőknek az innovációra, és jelentősen kitolja a játékok és a szórakozás határait.”

Egy kis kedvcsináló:

A Sixense vezérigazgatója, Amir Rubin is lelkes az újdonsággal kapcsolatban: „A Razerrel és a Valve-val történő munkánk során megalapoztuk, hogy a PC legyen a legjobb platform a mozgásérzékelős játékokra. A Portal 2-höz 6 Sixense TrueMotion szintet fejlesztettünk és optimalizáltunk, hogy a játékosoknak a mozgásérzékelős játékok lehetőségeinek teljes tárházát bemutassuk. Bátran kijelenthetjük, hogy izgalmas időszak ez minden PC-s játékosnak.”

A Portal 2 melletttöbb, mint 125 játékkal kompatibilis, valamint a jövőben biztosított támogatása révén szinte bármelyik PC-s játékhoz testre szabható lesz ez a fajta irányítás.

A Razer Hydra-t májustól rendelhetjük elő, megjelenése júniusban esedékes. Vajon új időszámítás kezdődik a PC-s piacon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)