Hirdetés

Érkezik a Stardew Valley nagyon cuki gyűjtői kiadása

|

A Nintendo Switch és PC verziók még nem kaptak fizikai kiadást, amit a fejlesztő most bepótol, és ezzel együtt egy nagyon szép gyűjtői változatot is elérhetővé tesz.

Hirdetés

Már évek óta velünk van a Stardew Valley, de még mindig nem untuk meg. A kis farmos életszimulátor sokunkat hosszú hetekre lebilincselt az egyszerű tökéletességével, így nem lepődnénk meg, ha most százezrek csapnának rá a Collector's Edition előrendelői gombjára. A Switchre és PC-re elérhető csomag egy gyönyörű dobozban, sok cuki extrával jön.

Hirdetés

A játék mellett kapunk egy fából készült kis asztaldíszt, egy kitűzőt, képregényt, egy stílusos szövet törlőkendőt, a farmunk tulajdoni lapjának fizikai változatát, és aki siet az egy spéci posztert is kap mindezek mellé. Aki nagyon rá akar pörögni a dologra, az egy tippeket és trükköket tartalmazó Guidebookot is a hozzácsaphat a készlethez egy kis extra pénzért.

A csodacsomagot egyelőre csak előrendelni lehet, a kiszállítás november 6-án kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)