Hirdetés

Érkezik az A Plague Tale: Innocence next-gen frissítése

|

Az Asobo még szebbé varázsolja a szívszorító kalandot.

Hirdetés

2019 egyik legnagyobb meglepetése volt az A Plague: Tale of Innocence, ami lehengerlő atmoszférájával és emlékezetes gyerek főhőseivel még úgy is elcsavarta a fejünket, hogy a nyomor és a gonoszság elképesztő mélységeibe engedett bepillantást.

Ezért is örültünk, amikor a Microsoft E3-as műsorában váratlanul leleplezték az A Plague Tale: Requem című folytatást, ami várhatóan 2022-ben szólózik egy újabb kört azokon a bizonyos érzelmi húrokon.

Hirdetés

Addig pedig hamarosan tehetünk egy próbát az első rész next-gen változatával is, a Microsoft ugyanis a tegnap este tartott  Xbox Games Showcase: Extended című eseményén bejelentette a frissítés érkezését.

Az Xbox Series X-re készülő 4K/60FPS update július 6-án fog befutni, a kiadó Focus Home Interactive pedig azóta elárulta, hogy a PlayStation 5-ös verzióra és a Nintendo Switch cloudos kiadásra is ugyanekkor érdemes számítani.  

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)