Hirdetés

Érkezik az Assassin's Creed: Lineage DVD-n

|

Ezio apja, Giovanni Auditore nem csak bankárkodott - bizony ő is osztotta a rejtett pengés meglepetéseket.

Hirdetés

A Lineage című 36 perces kisfilmet az Assassin's Creed 2 előtt mutatták be a rajongóknak, YouTube-on.

A Ubisoftnak ez volt az első filmes szárnybontogatása, de azóta már saját céget is alapítottak erre a célra. A történet még a második rész előtt játszódik, melyben Giovanni Auditore da Firenze küldetését követhetjük nyomon, élő szereplőkkel.

November 15-én külön DVD-n is megjelenik az Assassin's Creed: Lineage, az Assassin's Creed: Ascendance című animációs rövidfilm társaságában.

Az persze kérdéses, vajon miért jelentetik meg külön (talán a gyűjtői kiadásokból visszamaradt példányokat értékesítik most?), hiszen ingyenesen megtekinthető a teljes kisfilm. Aki még nem látta volna, annak álljon itt emlékeztetőül:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)