Hirdetés

Érkezik az új Xbox dashboard - kíváncsi vagy mikor?

|

Egészen pontosan december 6-án lesz elérhető a legújabb Live frissítés, amivel a teljes Xbox 360 kezelőfelület megváltozik.

Hirdetés

 

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, az új dashboard legnagyobb érdekessége a teljeskörű Kinect irányítás, valamint hangvezérlés lesz, a design pedig Windows Phone 7-es formákat idézi. 

Persze a megújult külső mellett néhány igen hasznos fejlesztést is találunk majd, mint például a Bing kereső integrálását, bővített családi opciókat, szélesedő filmes, tévés és videós tartalmat, felhő alapú keresést (profil és mentések is), új közösségi funkciókat (megoszthatjuk Facebookon, hogy mivel játszunk).

Ez a bejelentés persze nem a magyar piacra érvényes - sajnos. Ha ennek a negyede is megvalósul a magyar Live-on, akkor annak csak örülhetünk, eddig azért nem törte össze magát a Microsoft, hogy ugyanazokat a tartalmakat és szolgáltatásokat élvezhessük, mint azok, akik ugyanannyit fizetnek, csak máshol.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)