Hirdetés

Érkezik az Ultima Forever

|

A BioWare bejelentette legújabb free-to-play játékát, az Ultima Forevert amit ráadásul több platformon is játszhatunk majd.

Hirdetés

Az 1997-ben megjelent Ultima Online még mindig üzemel, és még mindig havidíjasként, ezt pedig nem sok mai MMORPG mondhatja el magáról. Talán épp ezért döntött úgy a BioWare, hogy elkészíti a sorozat legújabb részét, mely az UO-val ellentétben ingyenesen játszható lesz.

A hivatalos oldal még sok mindent nem árult el a játékról, csak két kasztot mutat be (Fighter, Mage) és a britanniai küldetésünkről beszél. Arról semmi információ, hogy a „cross-platform játékmenet” tulajdonképpen mit is jelent majd.

Akit érdekel a játék az látogasson el annak oldalára, ahol már fogadják a béta iránt érdeklődőket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)