Hirdetés

Érkezik az Uncharted Collection

|

Hamarosan egy csomagban vásárolhatjuk meg az Uncharted első két részét.

Hirdetés

Az Uncharted 3: Drake's Deception novemberben érkezik, ezért a Sony úgy döntött, ideje újra kiadni az első két részt, egy csomagban.

Az Uncharted kollekcióban tehát megtalálhatjuk majd az Uncharted: Drake's Fortune és az Uncharted 2: Among Thieves játékokat, valamint egy dinamikus Uncharted témát és avatart PlayStation 3-as rendszerünkre. A csomag ára 39,99$ körül mozog majd, ami manapság csak 7500 jó magyar forint, úgyhogy két játékért cserébe nem túl sok, pláne PlayStation 3-as klasszikusokért. A kollekciót július 22-től vásárolhatjuk meg.

(A Sony két másik kollekciót is bejelentett: Resistance 1 & 2 és Ratchet & Clank: Tools of Destruction, A Crack in Time.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)