Hirdetés

Érkezik a Havok 4.0

|

Manapság már úgyis mindenki az AGEIA PhysX chipekről és a vele elérhető, új szintre emelt fizikai effektekről beszél, ám itt van még mindig a Havok, ami annak idején mindezt elindította. Most bemutatták az új verzióját. A Havok 4.0 művészeti eszköztár és run-time technológiai csomag nagy mértékben gyorsítja a több platformos fejlesztési fázisokat, olyan effektek létrehozását teszi lehetővé, amik eddig inkább csak filmekben voltak megvalósíthatóak. A fizikai effektek mellett az animáció is fejlődik, s a Havok két új terméket is bemutatott. A Havok Behavior és a Havok FX a játékokban lévő karakterek viselkedésének lemodellezését egyszerűsíti, illetve a fizika alapú "különleges effektek" létrehozásához nyújt segítséget. Az első, Havok 4.0 segítségével készített játékok már idén ősszel vagy tél környékén megjelenhetnek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)