Hirdetés

Érkeznek a helikopterek és a legendás repülők a Microsoft Flight Simulatorba

|

A repülős szimulátorok királya idén is egy rakás tartalmat fog kapni, amik között (ha minden jól megy) még helikopterek is lehetnek.

Hirdetés

Ahogy sokan mások, úgy a Microsoft Flight Simulator fejlesztői is kiadták a 2022-es ütemtervüket. A srácok nem tervezik megreformálni a játékot, de rengeteg kisebb-nagyobb frissítést fognak kiadni, kezdve Ausztrália és az Ibériai-félsziget rendezésével.

A térkép átalakítása mellett több új repülőre is készülhetünk, köztük olyan történelmi gépekkel, mint a Southern Cross. Ez volt az első repülő, ami átszelte a Csendes-óceán feletti légteret.

Hirdetés

Az Asobo egyébként azt is elárulta, hogy készülnek a helikopterek beépítésével is. Egy modder csapat ugyan már megoldotta ezt, de a fejlesztők elegánsabb megoldásra törekednek. Ehhez sokat kell dolgozniuk majd a játék alapvetően repülőkre tervezett fizikájával, ami miatt egy darabig még várnunk kell a gépekre.

A Microsoft Flight Simulator sokaknak lett a kedvenc játéka a COVID-19 miatt bezárkózott világban. A körülmények sajnálatosak, de jó tudni, hogy az Asobo nem fog cserben hagyni minket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)