Hirdetés

Érkeznek a privát szerverek a Sea of Thieves-be

|

Akik befizetnek egy saját szerverre, azok rengeteg játékmenetbeli elemet alakíthatnak át, viszont az itt elért haladásért sem arany, sem tapasztalati pont nem jár.

Hirdetés

A Rare kalózos játékának rajongói régóta kérték már a fejlesztőket, hogy készítsenek privát szervereket, melyeken keresztül a játékosok kicsit belenyúlhatnak a Sea of Thieves világába, és személyre szabott kalandokat állíthatnak össze. Most végre elérkezett ez a nap, viszont egy nagyon fontos megkötéssel kell szembenézzenek azok, akik ilyen szervereken játszanának.

Hirdetés

A custom szervereket először csak az Insider programban résztvevők próbálgathatják, ezután következnek a tartalomgyártók, végül pedig az átlag felhasználók számára is elérhetővé válnak. Az új lehetőségekről egy közleményben számolt be a játék executive producere, Joe Neate:

"A custom szerverek fő célja, hogy lehetőséget biztosítsanak a kreatív játékosoknak, hogy az általunk készített sandbox világban megalkothassák a saját vagy a közösségük szájíze szerint kialakított élményt."

Azt viszont hozzátette, hogy az átalakított mechanikák miatt ezek nem számítanak PvE szervereknek, így sem aranyat, sem hírnevet nem lehet szerezni bennünk, tehát a szintlépésről lemondhatnak, akik ilyen kalandban vágnak. Akik befizetnek egy ilyen szerverre, azok beállíthatják, hogy milyen típusú és mennyiségű hajót engednek felségvizeikre, egy egyedi kóddal hívhatják meg az ismerőseiket vagy követőiket és a jövőben valószínűleg még jó pár személyre szabási lehetőség közül csemegézhetnek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)