Hirdetés

Érkezik az alacsony gravitációs kaland DLC-kel együtt

|

A Sony legújabb kézi konzolára egyre érdekesebb játékok érkeznek, ezek egyik jeles tagja a Gravity Rush.

Hirdetés

Japánban már nagyban hasít, de sajnos Amerikába csak június 12-én, Európába pedig június 13-án válik letölthetővé a PS Vita tulajok számára. Mindeközben Japánban a Sony már be is jelentette az első DLC-k érkezését. A három hetes DLC hadjárat március 22-én kezdődik.

A csomagok mindegyike 400 yen-be fog kerülni és egy kosztümöt, két mellékküldetést, valamint három kihívást fog tartalmazni. Az első heti csomag a Spy Volume címet kapta, ami egy macska ruhával fogja gazdagítani főhősnőnk ruhatárát. A fantáziadús és egészen egyedi játékot ugyan csak pár hónap múlva érkezik hozzánk is, de már most viszket a tenyerünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)