Hirdetés

Erős leárazásokkal vár a PlayStation Store Summer Sale

|

FIFA 20 4617 Ft-ért, rengeteg exkluzív és idei újdonságok is jutottak a PlayStation Store nyári leárazásába.

Hirdetés

A nyár közepén úgy érezte a Sony, ideje elindítani a Summer Sale-t, aminek keretében főleg korábban már akciózott játékokat húzhatunk be jó áron, de van, amit még az eddiginél is lényegesen olcsóbban kínál. A szokásos kedvencek visszatértek, így ha eddig hezitáltatok, most mindenképp éljetek az ajánlatokkal!

Hirdetés

A Days Gone például 6087 Ft, a FIFA 20 4617 Ft-ért kapható, a Horizon Zero Dawn Complete Edition már 3893 Ft-ért a tiétek lehet, de a Control sem rossz 6296 Ft-ért, vagy a Death Stranding 9025 Ft-ért. A tavalyi év nagy slágere, a Star Wars Jedi: Fallen Order még viszonylag jól tartja az árát, 10495 Ft-ot kérnek érte, a Borderlands 3 pedig 58%-os engedménnyel 9445 Ft-ért kapható. A teljes listát megtaláljátok a PlayStation Store dedikált oldalán, és azt is jó tudni, hogy a hét ajánlata a Far Cry 5, melynek alap változata 3078 Ft-ba kerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)