Hirdetés

Erősen kétséges a Marvel's Avengers jövője, már ígérgetni sem mernek a fejlesztők

|

A jelek szerint a Crystal Dynamics inkább rövid távban gondolkodik a Marvel's Avengerst illetően.

Hirdetés

A Marvel filmes univerzumának diadalmenete miatt logikusnak tűnt, hogy a 2020-ban debütált Marvel's Avengers hatalmas siker lesz, hiszen az alapok adottak voltak, és a Marvel's Spider-Man sikere is reményt adott.

Sajnos nem így lett. A gyenge indulás, a bugok és a tartalomhiány csúnya nyomot hagyott a Square Enix játékán, ami ugyan bővült már hősökkel és kalandokkal a megjelenése óta, de mégsem durrant akkorát, mint kellett volna. Elméletileg a jövőben csatlakozik a felhozatalhoz Mighty Thor is, az új karakter érkezése pedig joggal keltett reményt a rajongókban.

Hirdetés

Érthető, ha egyesek Jane Foster bejelentése után arról kezdtek fantáziálgatni, hogy készül-e olyan roadmappel a fejlesztőcsapat, ami megmutatja, mi mindennel fog bővülni idén a Marvel's Avengers. Korábban maga a Crystal Dynamics írt arról, hogy még nem készek prezentálni a következő, teljes értékű ütemtervet, de legalább már alakítgatják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Közben megjelent a Redditen a stúdió egyik fejlesztője, CD_NickE, aki megerősítette, hogy nem létezik olyan roadmap, ami kőbe vési, mi érkezhet a következő hat vagy több hónapban. Elmondása szerint rövid távú tervekkel operálva sokkal több belsős ötlet érheti el azt a bizonyossági szintet, hogy lehessen róluk beszélni a nyilvánosság előtt is. Persze ez nem biztos, hogy nagyon megnyugtatta a játékosokat, főleg annak fényében, hogy van egy másik, most már talán fontosabb projekt is a csapatnál.

Nem nagy meglepetésre a Crystal Dynamics készíti a következő Tomb Raidert is, és könnyen lehet, hogy szép lassan elkezdik ahhoz átcsoportosítani a fejlesztőket, nem próbálják meg a sírból visszahozni a Marvel's Avengerst. Meglátjuk, de nagy reményeket már nem fűzünk a játékhoz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)