Hirdetés

Erősen vegyesek a Dying Light 2 értékelései

|

Vannak, akik szerint fantasztikus lett a Dying Light 2, míg mások úgy gondolják, sokat kellett volna még rajta faragni.

Hirdetés

Pénteken megjelenik a Techland óriási sikert arató, éveken át bővítgetett és javítgatott játéka, a Dying Light folytatása. Valószínűleg néhányan még emlékeznek arra, hogy az első résznek megjelenésekor rengeteg hibája volt, hónapokba telt, mire sikerült játszhatóvá tenni konzolokon, még a megcélzott 30 fps-t sem sikerült tartania 1080p-s felbontásnál. 

Aztán jöttek a patchek, a DLC-k, és aki ma újrajátssza, egészen más élményben részesülhet. Azért a korábbi tapasztalatokból tanulva voltak fenntartásaink a Dying Light 2-vel kapcsolatban is, és úgy látszik, érdemes lehet vele várni pár hónapot.

Hirdetés

Ma megérkeztek az első tesztek (a miénk is készül, de kell még mazurnak egy kis idő), viszont a kritikusok beszámolói egészen vegyesek. A PlayStation 5-ös és Xbox Series X|S-es változat Metacritic-pontszáma 78-on áll, a PC-s kiadásé pedig 73-on, azonban ez utóbbit jelentősen lehúzza a Guardian által megítélt 40 pont. Mindenki másképp, eltérő skálán pontoz, viszont ha tényleg, egyértelműen jó lenne a játék, a pontszámok is magasabbak volnának.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A legtöbben azt sérelmezik, hogy a játék iszonyú bugos, sokszor összeomlik, és a történet sem kifogástalan. Ugyanakkor többen dícsérik a dinamikusabb parkourt, a harcot, és azt, hogy a világ mennyire magával ragadó.

Február 4-étől mindenki kiderítheti, számára milyen élményt nyújt, de tényleg nem fogtok semmit veszíteni, ha megvárjátok, míg megérkeznek a fontosabb patchek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)