Hirdetés

Erre a patkányos játékra 9 óra alatt dobták össze a pénzt Kickstarteren

|

A Curse of the Sea Rats egy új metroidvania játék rágcsálókkal, kézzel rajzolva. Nem hangzik rosszul, bukik is rá a nép.

Hirdetés

Talán úgy tűnik, mintha kevésbé lennének aktívak a Kickstarteres támogatók, pedig az utóbbi időben is voltak nagy sikertörténetek. A The Wonderful 101 újrakiadása elképesztően nagyot ment, a Frosthaven társasjáték rekordot döntött, Todd McFarlane Spawn figurája pedig milliókat gyűjtött, de máris megvan a következő szenzáció egy különleges videojáték képében. A Curse of the Sea Rats-re kevesebb, mint kilenc óra alatt kalapozták össze a kívánt összeget, ez pedig általánosságban véve is hatalmas teljesítmény.

Hirdetés

Úgy meg pláne, hogy egy kézzel rajzolt, animációs filmekre emlékeztető metroidvaniáról van szó, amelyben egy kalózboszorkány patkánnyá változtatott egy csapatnyi hőst. Segítenünk kell nekik, hogy megmentsék az admirális fiát, elfogják az ördögi Flora Burn-t és megtörjék a varázslatot.

Kalandozásainkat pokoli teremtményekkel vívott valós idejű harcok kísérik, miközben bejárjuk Írország misztikus partjait. A kalandorokat egy hatalmas térkép várja szobák százaival, titkos helyiségekkel, nemlineáris küldetésekkel, megoldásra váró puzzle-ökkel és izgalmas harcokkal, amiket négy - saját fegyverekkel és fejleszthető képességekkel bíró - karakterrel fedezhetünk fel. 

A játék tartalmazni fog egy több mint 12 órányi játékidőt ígérő egyjátékos kampányt, valamint egy négy játékost támogató helyi kooperatív módot is. Lessetek rá, nem fogjátok megbánni:

A Curse of the Sea Rats PC-re (Steamre), PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre készül, de a fejlesztők reményei szerint PS5-re és Xbox Series X-re is megjelenhet később. Ha támogatni szeretnétek a játékot, a Kickstarteren megtehetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)