Hirdetés

Halo - nem találjátok ki, mire akarták kiadni

|

A Halo sorozat első része eredetileg nem a Microsoft konzoljára jelent volna meg, és talán nem is lenne ennyire népszerű, ha a Bungie tartja magát a tervekhez.

Hirdetés

Néha vicces visszatekinteni a régi pletykákra. Elképesztő, miket hallunk játékokról megjelenésük előtt, és bár ezek többnyire igazak, néha vannak olyanok, amiken később csak jót nevetünk.

Egy Reddit felhasználó posztolta az alábbi képet, mely egy régi angol nyelvű játékmagazin szkenje. A Halo című játékról van benne szó (az újság valószínűleg 2000-ben jelenhetett meg), és a legérdekesebb az, hogy a szöveg szerint a játék „többjátékos deathmatch módjával tökéletes a Dreamcastre.”

Szintén vicces, hogy a pletyka szerint a Halo egy TPS-nek készült. Belegondolni is félelmetes, hogy mi lett volna, ha nem a Microsoft konzolján jelenik meg a Halo: Combat Evolved - vajon hol tartana most a széria?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)