Hirdetés

Erre a zombis MMO-ra érdemes figyelni, nézzetek bele!

|

Hangulatát tekintve a The Day Before egy hamisítatlan posztapokaliptikus kalandnak ígérkezik, tartalmas videóval igyekeznek ezt bizonyítani nekünk.

Hirdetés

Jelenleg is akad azért választék azon játékosok számára, akik nyílt világú zombis kalandra vágynak, de nem olyan sokára újabb darabbal bővül a repertoár, méghozzá az orosz székhelyű Fntastic alkotásának képében.

A The Day Before egy olyan Egyesült Államokban játszódik, amin egy járvány söpört végig, és a zombik gyakorlatilag folyamatos veszélyt jelentenek az életben maradt emberekre nézve, akik azért közel sem védtelenek.

A bemutatóban látottak alapján például nemcsak gyalog, hanem járművekkel is közlekedhetünk majd, az életünkre törő zombik elől pedig nem kell állandóan elmenekülnünk, hiszen olykor alaposan elláthatjuk a bajukat. Emellett még azt is láthatjuk, hogy milyen lesz a craftolás a játékban.

Hirdetés

Persze az alaphelyzetet tekintve nem éppen vidám kalandra van kilátás, így ijesztőbb vagy épp feszültebb pillanatokból sem lesz majd hiány.

A The Day Before a tervek szerint valamikor 2021 második felében debütál PC-n. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)