Hirdetés

Erre számíthatnak azok, akik megszegték a Battlefield 2042 titoktartási szerződését

|

Az Electronic Arts határozott kérése ellenére voltak, akik közzétettek videókat a Battlefield 2042 jelenlegi változatából - ők most nem sok jót remélhetnek.

Hirdetés

A napokban zajlik a Battlefield 2042 technikai tesztje, amiben azok vehetnek részt, akik tagjai az EA Playtesting programjának, és kaptak meghívót. Ez néhány ezer játékost jelent, de ők nem valami exkluzív belső kör tagjai, ezért vannak köztük olyanok, akik a lehetőséget nem értékelik igazán, és a következményektől nem tartva megszegik a titoktartási szerződés szabályait.

Természetesen az EA-nek is feltünt, hogy videók lepték el a netet, tett is ezek eltüntetéséért. A csapat most figyelmeztetett mindenkit, hogy aki nem viselkedik szépen, nagyon rosszul járhat.

Hirdetés

Adam Freeman vezető közösségi menedzser egyrészt köszönetet mondott azoknak, akik segítettek; rengeteg adatot tudtak begyűjteni és a szerverskálázást, valamint a crossplayt is sikerült tesztelni, sőt, olyan súlyos hibát találtak a PS5-ös verzióban, hogy annak tesztelését inkább le is állították. Másrészt figyelmeztetett, hogy akinek van hozzáférése, jobban teszi, ha átolvassa a tájékoztató e-mailt, mivel videók, képek posztolása tilos, és a streamingtől is ajánlott óvakodni, mert büntetés járhat érte az egyes platformokon.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Nem mellesleg azok, akik posztolgatnak, nem csak a tesztelés lehetőségétől esnek el, de akár a Battlefield 2042 teljes változata is játszhatatlan lehet számukra. Felhívta a figyelmet arra is, hogy rossz vége lehet az aktiválási kódok továbbküldésének (ezek egyébként is csak adott fiókon aktiválhatók) és a belépési adatok megosztásának is.

A Battlefield 2042 egy nyílt béta során is kipróbálható lesz, várhatóan szeptember folyamán. Az előrendelők korai hozzáférést kaphatnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)