Hirdetés

Erre számíthatunk Ghost of Tsushima Iki Island DLC-jében

|

A Ghost of Tsushima: Director's Cut új előzetese a csomagban foglalt sztoribővítmény történetét részletezi.

Hirdetés

Aki még esetleg nem ért a Ghost of Tsushima kampányának végére, annak érdemes lehet megvárni a Director's Cut kiadást, ami augusztus 20-án jelenik meg, és jobbá teszi a PlayStation 4-es változatot is. Igaz, a legtöbb extráért külön kell fizetni, de egyelőre úgy tűnik, megéri majd.

Érkezik ugyanis egy DLC, ami Iki szigetére kalauzolja el Jint. A történet szerint a szamuráj rájön, hogy egy rejtélyes mongol törzs fészkelte be magát a területre, és vezetőjük, Ankhsar Khatun minden eddiginél nagyobb fenyegetést jelent.

Hirdetés

Jin tehát kénytelen elutazni a szigetre, szembenézni korábbi félelmeivel és traumáival, valamint megismerni a Sakai klán múltját. Iki nem olyan, mint Csuzima: egy fosztogatók és bűnözők által lakott terepre tévedünk, amit már évtizedek óta nem óvnak a szamurájok.

Az Iki Island kiegészítő a Ghost of Tsushima: Director's Cut részeként lesz elérhető, ami az alapjátékot is tartalmazza, de akinek az már megvan, némi felárért cserébe megkap minden újdonságot.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)