Hirdetés

Erről írtunk januárban

|

Lássuk, hogy melyek voltak a legérdekesebb hírek a múlt hónapban, és milyen hozzászólásokat írtatok ezekhez.

Hirdetés

Aki velünk töltötte december utolsó hetét, az minden nap olvashatta a visszatekintőket, melyekben sorra vettük, hogy az egyes hónapokban mely hírek voltak a legnépszerűbbek, vagy a legérdekesebb véleménycseréket kiváltóak. Ezek a visszatekintők olyannyira népszerűek voltak, hogy úgy döntöttünk, tovább visszük, és havonta visszabámulunk az aktuálisan elmúlt hónap eseményeire.

Január sem volt eseményektől mentes, a játékvilágban is történtek komoly dolgok, meg mi is kaptunk hideget-meleget, dicséretet és anyázást. "Eszméletlen, hogy milyen szintű butítás megy még mindig itt."jó a lap" meg társai dumák.ÉDES ISTENEM.Miről beszéltek? Tovább is van, de másoljuk ide, mert akkor túl hosszú lenne az írás, meg nem is tápláljuk az ilyen beszédet. Akit érdekel a folytatás, az a januári GS megjelenésénél elolvashatja. Szerencsére más, kedvesebb kommentekkel egyetemben.
 
Szóval, az év harmadik napján megírtuk, hogy a Bethesda nem igazán érdeklődik a a Skyboost után, mely jelentősen gyorsítja a játékot, és egyébként egy felhasználói alkotás. Azóta megjelent az 1.4 jelű patch, mely érezhető fps javulást hozott az egyébként is jól optimalizált játékban.
"A Beteshda is elmehet a ***.
Ha róluk van szó, vegyük a játékot, odafigyelnek erre, de amint valakinek a közönségből van egy baromi jó cucca, tojnak rá." - LechooEdy
Akármennyire is a kedvenc játékom a Skyrim, akkor is Bethesda játékról beszélünk, és mind tudjuk, hogy a játékaik alapból krvára instabilak, meg amilyen röhejes patch-eket volt pofájuk kiadni, amik csak rontottak a játékon, ezzel tényleg nem veszítenének semmit. Én csak az orrfacsaróan büdös üzletszagot érzem az egészben. "2006-os grafikát nyomunk le a torkodon, de mi úgy optimalizálunk, hogy a hülye paraszt ki mit sem sejt megvegye a legújabb, legdrágább hardvert."- meckmester
"Nekem hazavágta a játékot.Valószínű hogy elrontottam valamit." - BIXI
 

Január 12-én írtunk arról a 300 Foxconn alkalmazottról, akik öngyilkossággal fenyegetőztek az alacsony bérek miatt. 
"Mindenki szörnyülködik, hogy szegény kizsákmányolt munkások, de azért megnézném, hogy akkor milyen hisztit csapnának, ha a normál bérek miatt szépen megugrana az ára az xbox-tól kezdve szinte minden ára..." - -seventynine   
"Kb egy tál rizsért dolgoztatják szerencsétleneket, itt meg horror áron eladják a fos konzoljukat! Egerekkel, vga-kkal egyetemben! Azt se több bérért gyártatják, rakatják össze velük! Egy komolyabb egér, vagy akár vga is, az árának kb az 1/4-éből bőven előállítható. A többi mind áfa, és jövedéki adó! De amennyit előállítanak, nem igaz, hogy az eladott nagyker áron a jövedelemből nem tudják megfizetni a munkásokat rendesen. Szánalmas, hova tart ez a világ! Dolgozzál éhbérért! A főnök meg luxusverdával jár be létszámellenőrzésre, és kéthetente kiugrik a kanári szigetekre lazítani! Mocskosok!!! Mind 1-1ig!" - Bajgunar
 
 
Az év első hónapjának legnépszerűbb, és legnagyobb felháborodást kiváltó írása egyértelműen a SOPA, PIPA, ACTA rendelkezéseivel kapcsolatos elmélkedés volt, mely egy kicsit kitért a hazai Artisjus lehúzásra, és a játékok eladásaira is. Gyu pedig a szokásos türelmével magyarázta a dolgokat a hozzászólások között, de tegyük hozzá, hogy örömteli módon jellemzően értelmes, értékes hozzászólások születtek, szinte senki nem írt szélsőjobbos dolgokat, és moderálni sem kellett. 
"Majd ha nem kell 3 havonta 94e forintot fizetnem jogdíjként két szaros tévére egy 45 fős kocsmába....nah majd akkor lesz pénzem eredetiben venni mindent..." - makka
 
Hajduk már ezt a sületlenséget ott van az a fegyver!! Dolgozol napi (8-12) órát tisztségesen megkapod a "80e-es állom fizetésed", kifizeted belőle a rezsit marad kemény 30e jobb esetbe a hónapba. És akkor itt ülsz a szabadnapodon pihensz netezel keresel valami jó filmet vagy játékot hogy a pihenő napod tényleg pihenő legyen és ne unalom. Megtalálod a "szerencsést" Huuu na ezt én megveszem megnézem,kijátszom és akkor jössz rá hogy na bumm ha ezt én megveszem nem eszek egy hétig. Akkor jön képbe az ncore meg a barátai. Felmész letöltöd szépen és már is megvan a gyönyör.
Most azért vonjam meg magamtól a szórakozást mert ez az ország ilyen hogy kidolgozod a beledet is és annyi fizetséget kapsz hogy éppen megélj. Adjanak minden jó munkás embernek havi 200e-tet és biztos megvesszük a játékokat, filmeket, zenéket. Meg is látszik hogy a magyarok warezolnak a legtöbbet mert ők kapják a legkevesebb pénzt! Akkor még jó hogy! Lassan már Ukrajna is beér minket (vagy már be is ért?) Na de mindegy érdemben ennyit tudtam hozzászólni .
Meg már a Soul Calibur V is lejött megyek kipróbálom. További szép napot!
-Johny1991
 
A világ idáig sem volt felkészülve az internetre... Éppen ezért nagyon szomorú, hogy ahelyett, hogy kicsit értelmesebben kezdenének hozzáállni a kérdéshez (tudom, nagyon nehéz és megerőltető...), ezekkel az "atka", "szopa", "pipa" meg az anyámkínyja tudja milyen eszement vackokkal még inkább eltávolodnak nemhogy az ésszerűség útjáról, de az értelmes emberi lét legalapvetőbb ismérveitől is. Bár ha jobban belegondolok, nem is vártam mást, a történelem (vagyis az ember) ismétli önmagát. Sajnos.- zoe444
 
 
Ezek voltak tehát január kiemelt eseményei, de ezen kívül számos érdekesség történt. Példának okáért megújult és átalakult a GSTV, létrejött a Hype, mely egyértelmű sikerként könyvelhető el, van egy Endregyógyintézetünk, mely szép nagyot bukott az első adással, de annál nagyobbat durrant a másodikkal, és holnap sem lesz semmi!
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)