Hirdetés

Erről maradtál le, ha kihagytad a PlayStation State of Play bemutatóját

|

Nem csak a 15 percnyi Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay miatt volt érdemes figyelni.

Hirdetés

Negyvenöt percesre tervezte idei első bejelentkezését a PlayStation, amit szinte közvetlenül azután tartott, hogy megjelent a PSVR2. A headsethez a közeljövőben 40 játék érkezik, melyek egy része már az előző generációs hardveren is játszható volt, de akadnak teljesen újak is, és jönnek még izgalmas címek, mint azt a február 23-ai State of Play során is láthattuk.

Ezúttal a partnerek játékaira került a hangsúly, öt PSVR2-es játékot nézhettünk meg, szerepet kapott a Destiny 2 is, majd 15 percnyi Suicide Squad: Kill the Justice League gameplay zárta a műsort, amiből képet kaptunk arról, milyen lesz a Rocksteady következő játéka - úgy néz ki, nem olyan, mint a Gotham Knights, amire néhányan talán még emlékeznek tavalyról.

Hirdetés

A menetrend eképpen alakult:

  • Bemutatkozott a The Foglands, egy VR-os FPS-s, amiben természetfeletti lényeket ölhetünk halomra. Valamikor idén jelenik meg, még nem tudni, mikor.
  • A Green Hell VR változata szintén elérhető lesz PSVR2-re, a túlélésért kell küzdenünk, de úgy, hogy nem csak a vadállatok, de akár egy fertőzés is megölhet.
  • A VR-ban tapasztalt nDreams következő projektje egy stílusos, pörgős, FPS, amiben természetfeletti képességek is segítenek ellenfeleinket eltávolítani az útból - ez a Synapse.
  • És hát mit ad az ég, a Journey to Foundation is egy FPS lesz, Isaac Asimov Alapítvány-univerzumában merülhetünk majd el 2023 őszén.
  • Na de azért kalandjáték is lesz, nem is akármilyen: A Before Your Eyesban akárhányszor pislogunk, az idő ugrik valamennyit előre, de vissza is térhetünk a múltba. Ez március 10-én jelenik meg.
  • A VR-szekció ezzel véget ért, rátértek a hagyományosan játszható játékokra. A jövő héten érkezik a Destiny 2 következő kiegészítője, a Lightfall, amit egy hangulatos előzetes vezetett fel.
  • Új előzetest kapott a gyönyörű és hangulatos Tchia, ami március 21-én jelenik meg, és a PlayStation Plus Premium, valamint Extra előfizetői azonnal belevethetik magukat.
  • És ha már PS Plus, a Battlefield 2042, a Minecraft Dungeons, és a Code Vein lesznek a márciusi ajándék játékok, a Rainbow Six: Extraction, az Uncharted: Legacy of Thieves Collection, a Ghostwire: Tokyo, az Immortals Fenyx Rising pedig bekerül a Premium és Extra játékkínálatába.
  • A Tetris Effectet és a Rez Infinite-et jegyző Enhance bejelentette következő játékát, a Humanityt, amiben négylábú állatként kell rengeteg embert terelgetnünk mindenféle valószínűtlen építményeken át, amikből mi is késíthetünk egyet-kettőt. Ez játszható lesz hagyományosan és PSVR-ral vagy PSVR2-vel is, PS4-re, PS5-re és PC-re jön. Májusban érkezik, a demója már elérhető.
  • Rég nem hallottunk már a Goodbye Volcano Highról, amiben gyíkszerű animés tiniké a főszerep - a ritmusrészekkel vegyített visual novel kalandjáték most kapott egy megjelenési dátumot: június 15-én vághat bele, aki fogékony rá.
  • A Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm Connectionsben Naruto és Sasuke újra összecsap, és új nindzsák is harcba szállnak valamikor 2023-ban.
  • A műsor egyik nagy meglepetése volt, hogy a Baldur's Gate 3-at PlayStation 5-re is bejelentették - augusztus 31-étől játszhatunk vele.
  • A Wayfinder egy online fantasy játék lesz, amiben barátainkkal együtt kaszabolhatunk. Első ránézésre akár Fortnite is lehetne, de a játékmenete egyáltalán nem olyan, érdemes ránézni. A bétával csak a PlayStation-tulajok játszhatnak, február 28-án indul.
  • A Street Fighter 6-ban tiszteletét teszi majd Zangief, Lily, és Cammy is.
  • Új előzetest kapott a Resident Evil 4 remake, egészen undorító szörnyeket kell majd legyűrnünk szektások mellett. Láthatóan nem két percet töltöttek a fejlesztéssel. Lesz Mercenaries mód is benne, és egy különleges demót hamarosan elérhetővé tesznek. 
  • Végül pedig következett a Suicide Squad: Kill the Justice League szegmense, a linken megtaláljátok teljes egészében.

Aki szeretné, az adást Kaci kommentárjával alább nézheti vissza.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)