Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Capcom előadását

|

Többek között dátumot kapott a Street Fighter 6 béta, és kiderült, hogy az eddig bejelentetteken felül még egy platformra elkészül a Resident Evil 4 remake.

Hirdetés

Teljes gőzzel dübörög a Tokyo Game Show, amit azt jelenti, hogy a következő néhány napban a japán fővárosra figyel a világ gaming iránt érdeklődő része. Noha a nagyszabású expó nyugati kiadók és fejlesztők előtt is nyitva áll - például nemrég tartott egy bemutatót az Xbox -, a legtöbben érthető módon a hazai pálya előnyét élvező cégek újdonságaira kíváncsiak.

Közülük is kiemelkedik a Resident Evil és Monster Hunter franchise-ok reneszánszának köszönhetően ismét a csúcson lévő Capcom, amely csalódást okozott azoknak, akik ámulatba ejtő friss bejelentésekben reménykedtek (Dino Crisis remake-et és folytatást a népnek!).

Hirdetés

Viszont ha a korábban leleplezett, megjelenés előtt álló alkotásokat nézzük, akkor nyugodt szívvel rásüthetjük az informatív billogot a prezentációra.

  • Új szörnyeket (Violet Mizutsune, Risen Chameleos, Flaming Espinas), heti küldetéseket, és kifürkészésre váró anomáliákat hoz a Monster Hunter Rise: Sunbreak ingyenes frissítése. Ugyancsak szeptember 29-én válik elérhetővé a transmog funkció, amit a Capcom talányosan rétegzett fegyvereknek nevezett el.
  • Átlépték a 6,5 millió példányt a Resident Evil Village eladásai, ennek örömére jön a Winters Expansiont is magába foglaló Resident Evil Village: Gold Edition október 28-án. A kiegészítőnek hála külső nézetből is végigjátszhatjuk a történetet, megismerjük a felcseperedett Rose történetét (Shadows of Rose), valamint olyan új karaktereket irányíthatunk a The Mercenariesben, mint a közkedvelt Lady Dimitrescu.
  • A Capcom megerősítette, hogy a Village október 28-án befut Switchre, még idén Macre, és jövőre elkészül a PS VR2-re felkészített verzió is. Az iméntihez hasonlóan megkapják a második és harmadik része remake-jeit, valamint a hetedik részt is, értelemszerűen a felhőtechnológia révén.
  • A nap meglepetése, hogy a Resident Evil 4 remake nem lesz next-gen, hiszen PS4-es verzió is készül belőle. Októberben tart majd a kiadó egy dedikált Resident Evil bemutatót, akkor többet megtudunk majd a játékról.
  • Egy kicsit többet megtudtunk a PvPvE-jellegű, dinoszauruszos Exoprimal történetéről. 2040-ben járunk, exoruhába bújtatott harcost megszemélyesítve, akit egy MI arra kényszerít, hogy különféle harci játékokban vegyen részt. Egy szerelő, egy gépész, két másik pilóta és egy android lesz a segítségünkre. Az exoruhákat természetesen testre lehet szabni. 2023-ban érkezik.
Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

  • Jobb minőségű képfilterrel, zenelejátszóval, galériamóddal, harc közben hozzánk beszélő 3D-s Mega Mannel, online küzdelmekkel és chipkereskedelemmel gyarapodik a Mega Man Battle Network Legacy Collection.
  • A Street Fighter 6-tal zárta előadását a Capcom, elsőként bemutatva a World Tour módot. Létrehozhatjuk és kedvünk szerint formálhatjuk, öltöztethetjük karakterünket, akivel bejárhatjuk a rendelkezésre álló helyszíneket és kapcsolatba léphetünk a helyiekkel: értsd bucira verhetjük őket. Hogy mennyire lesz sikeres ez az új funkció, azt nehéz megjósolni, nem úgy a kitörő üdvrivalgást, ami Dhalsim, Blanka, E. Honda és Ken visszatérését fogja követni. Új kommentátorok is bemutatkoztak Kosuke Hiraiwa és H.E. Demon Kakka személyében, október 7-e és 10-e között pedig cross-play funkcióval megfűszerezett zárt bétát fognak tartani PC-n, PS5-ön és Xbox Series X-en.

Amennyiben végignéznétek a teljes műsort, indítsátok el az alábbi videót:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)