Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a jubileumi Age of Empires streamet

|

A PC-s és a konzolos tábornak is van miért örülnie az Age of Empires 25th Anniversary Broadcast után.

Hirdetés

Komolyabban vette a Microsoft és a franchise felügyeletét ellátó World's Edge az Age of Empires 25. születésnapjának megünneplését, mint azt előzetesen sokan hitték volna. Az alkalomból szervezett, visszatekintéssel, koncerttel, élő összecsapásokkal és nyereményjátékokkal megfűszerezett livestream folyamán ugyanis két nagyobb horderejű bejelentésre is sor került pár kisebb mellett.

Az, hogy - igaz, foghíjasan -, de Xboxokra is ellátogat a sorozat, ugyanolyan kellemes meglepetés, mint a sokáig mellőzött mitológiai spin-off leporolása. Ha jól fogadja a közönség, akkor mára folytatás gondolata sem tűnne képtelenségnek.

Hirdetés

A bejelentéseket az átláthatóság kedvéért pontokba szedtük, a linkekre kattintva a dedikált hírt éritek el, vagy az adott játékhoz tartozó videót. Az összefoglaló aljára görgetve pedig vissza is nézhetitek a hosszúra nyúlt műsort.

  • 2023-ban beköszönt a konzolok kora: január 31-én az Age of Empires II: Definitive Edition jelenik meg Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, később az év folyamán pedig az Age of Empires IV is sorra kerül. Az Xbox Game Pass-előfizetőknek mindkettő ingyenes lesz.
  • Megújul az Age of Mythology, megjelenési dátuma ugyan még nincs, de az már biztos, hogy érkezése pillanatában bekerül a PC Game Passbe. Az Age of Mythology: Retold korszerűbb látványra és továbbfejlesztett játékmenetet ígér.
  • Az Age of Empires II Mobile és az Age of Empires: Castle Siege után újfent megpróbálkozik a Microsoft a mobiljátékok piacának meghódításával az Age of Empires Mobile révén, amit a Timi Studióval közösen hoznak tető alá.
  • Mától elérhető az Age of Empires IV: Anniversary Edition, és vele együtt élesedett a harmadik szezon évfordulós frissítése. Már az ottomán és mali seregeket is győzelemre vezethetünk, később egy csokorra való új térképpel gyarapodik a választék, decemberben pedig cheat-kódokkal is feldobhatjuk a játékélményt.
  • Szintén méretes frissítést kapott az Age of Empires III: Definitive Edition, új térképeknek és kozmetikai csomagoknak örülhet a játékostábor.
Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)