Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Nintendo legutóbbi játékbemutatóját

|

A Nintendo Indie Showcase csupa olyan független fejlesztésű címre fókuszált, amelyek mind jönnek Switchre.

Hirdetés

A közeljövőben nem vár ránk nagyon sok belsős fejlesztésű Nintendo-megjelenés. De persze minek is jönne bármi más a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomon kívül? Link következő kalandja úgyis lemosna mindent a pályáról, ezért addig is, amíg az új Zelda kaland lecseng, csak indie játékokat fog reklámozni a Nintendo.

Tegnap este be is mutatta a konzolgyártó, hogy mi mindenre számíthatunk a méretükben kisebb, de lelkesedésükben és a játékok iránti szeretetükben hatalmas fejlesztőktől. Az alábbi címek megjelenik majd Nintendo Switchre.

Hirdetés

Mineko's Night Market

A showcase megnyitója mókás kis életszimulátornak tűnik, ami a tervek szerint 2023. szeptember 26-án debütál. A bemutató alatt láthattunk jeleneteket a különböző játékelemekről, mint például a macskás versenyekről és az ijesztő ügynökökről, akik valamiért minket keresnek majd.

My Time At Sandrock

A következő a Sandrock Switch portjának bemutatója volt, ami idén nyáron érkezik. A játék ugyanabban a cuki, posztapokaliptikus világban helyezkedik el, mint előzménye, a My Time at Portia, viszont ezúttal egy sivatagban kell helytállnunk mint kisgazda, harcos és közösségi szervező.

PlateUp!

Nincs indie bemutató kooperatív főzés nélkül: a PlateUp szintén egy már megjelent játék portja, ami idén októberben költözik PC-ről Switchre. A feladatunk legjobb tudásunk szerint kiszolgálni a vendégeket, fejlesztéseket feloldani, valamint nagyobb és hatékonyabb éttermeket nyitni.

Quilts and Cats of Calcio

Az Indie Showcase egészen elmacskásodott idén. A következő cím a Quilts and Cats of Calcio volt, ami egy digitális változata a Calcio nevű társasjátéknak. A virtuális változat tartalmaz majd egy- és többszereplős módokat is, melyeket mind kiélvezhetünk az őszi megjelenés után.

Rift of the NecroDancer

A korábban csak PC-re bejelentett Rift a Crypt of the Necrodancer című roguelike ritmusjáték spin-offja. A műsor nagy híre az volt, hogy a cucc Switchre is érkezik majd valamikor 2023-ban, és persze ehhez is kaptunk egy apró trailert, ami mutatott még ezt-azt a készülő projektből.

DLC-k minden mennyiségben

A Rift után a Nintendo tartott egy rövid szünetet, hogy bemutathassa a már megjelent játékainak jövőbeli DLC csomagjait. A Shovel Knight Pocket Dungeon tavasszal kap új tartalmakat, míg az A Little to the Left júniusban követi azt egy új DLC-vel. A bejelentések legizgalmasabbja a Cult of the Lamb kiegészítője, a Relics of the Old Faith volt, ami április 24-én érkezik.

Animal Well

A következő bemutató egy izgalmas trailer volt a Summer Game Fest 2022 egyik kedvencéről. Az Animal Well gyönyörű, pixelarttal működő, atmoszférikus akció-kaland, ami PS4-re, PS5-re és PC-re is érkezik a Switch mellett. A játék valamikor 2024 elejére várható.

Crime O'Clock

Új játékmenet előzetes érkezett a Crime O'Clock című nyomozós kalandból, ami 40 különböző bűnügyet köt majd össze. Az egyik titok megfejtésével befolyásolhatjuk a többi helyzet állapotát, így a cucc rendesen megdolgoztatja majd még a legedzettebb puzzle-rajongók elméjét is. A Crime O'Clock 2023. június 30-án landol PC-n és Switchen.

Teslagrad 2

A Teslagrad 2-t nemcsak hogy bemutatták, de már ki is adták. A játékot az előző epizódjának remasterelt verziójával együtt elérhetővé tették a Nintendo hibrid konzolján. Egy északi mitológiára építő akció-kalandról van szó, tehát akit érdekel a téma, az már most is beleugorhat a mókába.

Shadows over Loathing

Nem a Teslagrad 2 volt az egyetlen játék tegnap este, ami a bejelentés pillanatában meg is jelent. A Shadows over Loathing szintén elérhető már az eShopban, a dobozos változata pedig valamikor ősszel kerülhet a boltok polcaira.

Blasphemous 2

A sötétebb hangulatra vágyó játékrajongók a műsor vége felé kapták meg, azt amire éheztek: a Blasphemous 2 a Castlevaniát idéző hangulatával azonnal megnyert minket. A játék a nyár végére várható, de pontos megjelenési dátummal még nem rendelkezik.

Oxenfree II: Lost Signals

A Blasphemous 2 után egy újabb folytatásból láthattunk többet. Az Oxenfree II-ből nem csak hogy új jeleneteket kaptunk, de a megjelenési dátuma is kiderül. A kaland július 12-én folytatódik minden platformon, beleértve a Netflixet és a Nintendo Switchet is. Egyedül a Microsoft konzoljait kerüli el.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Folytatása következik...

Az indie műsor végét a Nintendo még megfejelte egy listával, hogy tudjuk számítsunk még a jövőben. A következő alkotások érkezésére készülhetnek még a Switch-tulajdonos játékrajongók:

  • Five Nights at Freddy's: Security Breach - már meg is jelent
  • Bomb Rush Cyberfunk - 2023. augusztus 18.
  • Paper Trail - 2023. augusztus
  • Chants of Sennaar - 2023. szeptember 5.
  • Escape Academy: Complete Edition - 2023. ősz
  • Brotato - 2023
  • Little Kitty, Big City - 2024

Melyik volt számotokra a legizgalmasabb a fentiek közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)