Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a Paradox és az Xbox közös eseményét

|

A Paradox Announcement Show keretében bejelentették többek között a Cities: Skyline 2-t is.

Hirdetés

Olyan franchise-okkal a zsebében, mint az Europa Universalis, a Hearts of Iron és a Crusader Kings nagyon is érdemes odafigyelni a Paradox Interactive bejelentéseire, és akkor még olyan közönségkedvenc játékaikról nem is beszéltünk, mint a Cities: Skylines.

A Paradox ezúttal a szokásosnál is nagyobb feneket kerített az újdonságainak, ugyanis az Xbox támogatásával összeállított egy online műsort a Paradox Announcement Show képében, amelyben nem csupán a saját fejlesztésekkel kapcsolatban tett bejelentéseket, de az indie-ket felkaroló Paradox Arcon keresztül külsős projekteknek is esélyt ad. 

Hirdetés

A Paula Thelin műsorvezető és Fredrik Wester Paradox igazgató által elénk tárt felhozatal igencsak változatos lett, a következőképpen alakult a menetrend: 

  • A Harebrained Schemes újdonságával nyitott a stream, körökre osztott kalandot kapunk The Lamplighters League címen, különböző karakterekkel és némi Indiana Jones beütéssel. Egyből láthattuk a gameplay-t is, még idén megjelenik PC-re (Steam, Epic Games Store), valamint Xbox Series X/S-re, és azonnal bekerül a Game Passba is. 
  • Egy új Crusader Kings III kiegészítő bejelentése következett, a Tours and Tournamentsben körutakat szervezhetünk és tornákat tarthatunk majd. Jön mellette ingyenes tartalom is, a Royale Court pedig még a tavasz folyamán elérhetővé válik a konzolosoknak is. 
  • Az Across the Obelisk egy roguelite kártyás RPG, új DLC-je, a The Wolf Wars pedig számos újdonságot kínál március 30-tól. 
  • Mechákkal harcolhatunk a PvP auto-battlerben, a Mechabellumban, május 11-én már meg is érkezik korai hozzáféréssel.
  • A Knights of Pen and Paper 3 mókás videóval köszönt be, és március 7-től már el is rajtol.  
  • A Paradox Tectonic dolgozik a Life by You című életszimulátoron, amely a The Sims kihívója lehet, március 20-án külön streamben mesélnek majd róla. 
  • A Paradox Tinto az Europa Universalis IV új DLC-jén dolgozik, ez lesz a Domination.
  • Gyors egymásutánban először az Age of Wonders 4 játékmenetébe nézhettünk bele (május 2-án már jön is PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re), majd a Victoria 3 1.2-es tartalmi frissítése kínálgatta magát (március 13.), amit a Stellaris követett a First Contact DLC-vel (március 14.), végül a Surviving the Aftermath csomagja, a Rebirth mutatta meg magát.
  • Az esemény fénypontja a Cities: Skylines 2 bejelentése volt: a folytatás sokkal részletgazdagabb, több opcióval rendelkező és hangulatosabb lehet a trailer alapján, ráadásul még idén debütál PC-re (Steamen), PS5-re és Xbox Series X/s-re, rögtön Game Passban is. 

Ha szeretnétek még több részletet, az alábbi videóval a teljes streamet végig tudjátok nézni:

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)