Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted a The Sims streamet

|

Számos módon fog bővülni a The Sims franchise, a Maxis nagyvonalakban mesélt a részletekről.

Hirdetés

A The Sims 4 ingyenessé válásával a franchise újabb fordulóponthoz érkezett el, a Maxis pedig szükségét érezte annak, hogy egy félórás stream során meséljen arról, hogy honnan indultak, hol járnak és hová tartanak.

A Behind The Sims Summit Stream Event folyamán a fejlesztőcsapat számos tagja bukkant fel megosztani egy-két részletet, amiket külsős bejelentkezések (járókelőket kérdezgettek a The Sims-ről) és zenés kikacsintások (volt rövid fellépés és klipbejelentés is) szakítottak meg. 

Hirdetés

Mint mindig, most is pontokba szedve gyűjtöttünk össze nektek mindent, hogy tudjátok, miről maradtatok le, ha úgy döntöttetek, hogy a kedd estéteket mással töltitek a The Sims helyett:

  • A The Sims 4 csapat elkötelezett a játék további frissítése mellett, szóval továbbra is jönnek majd folyamatosan az update-ek.
  • Jövőre két kiegészítőre is lehet számítani.
  • Komoly fejlődésen mennek majd keresztül a babák is, új interakciókra is készülhetünk, de hogy ez egy frissítés keretében vagy valamelyik kiegészítővel jön, az nem világos.
  • A brazil énekesnő és egyben nagy Sims-rajongó, Anitta tematikus zenével és klippel készül. 
  • A The Sims FreePlay is megkapja a gondoskodást, egy ingyenes frissítéssel továbbfejlesztik az óvodás, tinédzser, felnőtt és idős simek fizimiskáját is, tehát minőségibb arcokra cserélik a régi modelleket. A frissítés részeként új frizurákkal és ruha-kiegészítőkkel gazdagodik a felhozatal, decemberben egy új narratíva érkezik az éves karácsonyi küldetéshez, valamint 2023-ban egy szuperjachtot lehet majd építeni és természetesen élni is benne.
  • A The Sims Mobile sem maradt ki, bár ott az ünnepi szezont azzal tolják meg, hogy bevezetik az erkélyek építésének és vásárlásának lehetőségét. Nem gondolták túl.
  • Aminek viszont már többen fognak örülni, az az, hogy a The Sims 4 csapata partnerséget kötött az Overwolffal, a felhasználók által generált tartalmakat kezelő CurseForge platform üzemeltetőivel. Az együttműködés célja egy új, biztonságos hely létrehozása a The Sims felhasználói számára a modok és egyéni tartalmak letöltésére. Ez nagyban csökkentheti például annak a kockázatát, hogy egy kétes linkre kattintva bekapunk pár vírust. 
  • Végül a Maxis kitért a The Sims franchise következő generációjára is, a Project Renére, amely még nagyon korai fázisban van, így csak egy sóhajtásnyit mutattak meg belőle. 
Hirdetés

Az alábbi videót elindítva visszanézhetitek a teljes streamet is, ha szeretnének: 

Titeket lázba hozott valamelyik hír vagy bejelentés?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)