Hirdetés

Erről maradtál le, ha nem nézted az Xbox Developer Direct előadást

|

Öt játék kapcsán mondtak érdekességeket az Xbox Game Studios fejlesztői a január 25-ei műsor keretében.

Hirdetés

Január végén járunk, ami azt jelenti, hogy miközben elkezdtek érkezni az év első nagy költségvetésű játékai, egyes kiadók és fejlesztőcsapatok megszólalnak a közeljövőben vagy az év további részében megjelenő újdonságaik kapcsán. Nem kizárt, hogy a Nintendo és a Sony is jelentkezik majd bemutatóval a következő hetekben, de ma az Xboxra vetült a rivaldafény: megtartották az első Xbox Developer Direct bemutatót, melynek keretében közvetlenül a fejlesztők mondtak dolgokat játékaikról.

Nem ez volt az év legtartalmasabb Xbox-előadása (az majd nyáron lesz, várhatóan az E3 környékén), de örültünk mindennek, amit most hallottunk.

Hirdetés

Összesen öt játékról esett szó, melyek közül négyet már előre beharangoztak, az utolsó pedig kiszivárgott. Ha nem tudtad élőben követni, vagy nincs kedved újranézni az előadást, íme, ezekről maradtál le (a linkekre kattintva bővebb infókat és trailereket is láthatsz):

  • A műsort a Mojang nyitotta, mely csapat a Minecraft fejlesztése mellett a Minecraft Legends címet viselő stratégiai spin-offon dolgozik. Szót ejtettek a PvPvE módról, és kiderült a megjelenési dátum is: április 18-ától léphetünk az ismerős elemekből álló, mégis ismeretlen, számos veszélyt rejtő földekre.
  • Sajnos azt még nem tudjuk, mikor ér célba a vadonatúj, az Xbox Series X által kínált lehetőségeket maximálisan kihasználó Forza Motorsport, azt viszont megcsodálhattuk, mennyire gyönyörű lesz. A fejlesztők arról is meséltek, hogy több mint 500, részletesen tuningolható autó volánja mögé ülhetünk majd, amik gyönyörűen, valósághűen csillognak, kopnak, koszolódnak a versenyek során.
  • Egyre jobban körvonalazódik, milyen lesz az Arkane Studios kooperatív, vámpírölős, nyílt világú játéka, a Redfall, és most már azt is tudjuk, mennyit kell várnunk rá: mind a PC-sek, mind az Xbox Series X|S-en játszók május 2-ától vághatnak bele a kalandokba, Xbox Game Pass előfizetőként további költségek nélkül.
  • A Tango Gameworks, ami két The Evil Within játék mellett a Ghostwire: Tokyóról is ismert, egy teljesen más hangulatú játékkal állt elő, amely ráadásul mától elérhető mindenki számára. A Hi-Fi Rush egy rajzfilmes látványvilágú, kaszabolós akciójáték, amiben a zene ritmusára mozog minden a pályákon, és úgy lehetünk igazán hatékonyak, ha az ütemeket figyelve csapunk oda ellenfeleinknek. Megtaláljátok a Game Pass felhozatalában.
  • Szó esett emellett a The Elder Scrolls Online következő kiegészítőjéről is, ami a Necrom nevet viseli, és júniusban érkezik PC-re, valamint konzolokra. Morrowind keleti régióiban barangolhatunk, és elérhetővé válik az Arcanist kaszt.

Ha visszanéznétek a műsort, alább találjátok közvetítésünket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)