Hirdetés

Erről szólhat a következő PlayStation State of Play

|

Ha igaz a pletyka, nem is akármilyen műsorral készül a PlayStation.

Hirdetés

Volt idő, amikor szinte kizárólag csak a nagyobb videojátékos eseményeken került sor érdekesebb bejelentésekre, ma már viszont akár egy átlagos hétköznapon is meglephetnek bennünket a kiadók és fejlesztők, sőt még az sem ritka, hogy külön bulit rendeznek a saját alkotásaiknak. A Sony például viszonylagos gyakorisággal tartja meg a State of Play című előadását, amiből már láthattunk nagyobb, tartalmasabb kiadást, és persze kisebb volumenűt is.

Legutóbb például a Gran Turismo 7 került a bemutató középpontjába, és azt ugyan hivatalosan nem tudni, hogy mikor kerülhet sor a következő ilyen eseményre, időközben szárnyra kapott egy érdekesebb pletyka. Elég gyakori, hogy az XboxEra podcast bizonyos információk forrása, és nem olyan régen a műsor házigazdája, Nick Baker állt elő egy meglepetéssel.

Hirdetés

Ő ugyanis egy másik jól ismert szivárogtató, Tom Henderson posztjára reagálva arról írt, hogy a Sony tervez márciusra is egy State of Play-t, ami már a jó előadás lesz, bármit is jelentsen ez. Valószínűleg arra gondolhatott Baker, hogy ezen a bulin nem egyetlen játék kapja a főszerepet, hanem több bejelentésre és bemutatóra is számíthatunk. Feltéve persze, ha tényleg lesz ilyen.

Egyelőre mindenképpen pletykaként ajánlott kezelni a fenti értesülést, hiszen nem érkezett hivatalos megerősítés. Érdemes viszont megjegyezni, hogy a tervek szerint március végén debütál a Ghostwire: Tokyo, ami PC mellett csak PlayStation 5-ön lesz játszható. Habár a játékot fejlesztő Tango Gameworks már a Microsofthoz tartozik, az xboxos megjelenésre később kerül sor, így lehetséges, hogy a Sony még kiélvezi az exkluzivitást egy bemutató során, aztán nem sokkal később, május 24-én befut a Forspoken. A Square Enix játéka a PC mellett ugyancsak a Sony új generációs konzolján lesz elérhető, és egy átfogó prezentáció alkalmas lehet arra, hogy meggyőzze a bizonytalan, netán egyenesen kétkedő játékosokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)