Hirdetés

Érzelmes videón a Life is Strange: True Colors főszereplője

|

Közelebbről is megismerhetjük az új főhőst, Alexet.

Hirdetés

Valószínűleg sokan várják izgatottan a Life is Strange Remasteredöt és a Before the Storm felújított változatát, eközben viszont arról sem szabad megfeledkezni, hogy új történettel bővül a széria. A True Colors fejlesztéséért nem a Dontnod Entertainment felel, hanem a Before the Stormot is jegyző Deck Nine, amely elég jó ajánlólevélnek tekinthető. 

A sztori főszereplője ezúttal egy Alex Chen nevű tinédzser lesz, aki Maxszel ellentétben nem az idővel tud babrálni, hanem az érzelmekkel. Képes megélni, magába szívni és manipulálni mások érzéseit, és színes aurák formájában látja azokat. Ebből már sejthető, hogy Alex élete nem eseménytelen, és a drámai vonalat erősíti, hogy a bátyja egy balesetben meghal, így kutatni indul a miértek után.

Hirdetés

Az alábbi videóban hősünk arra készül, hogy elhagyja a nevelőintézetét, hogy testvérével, Gabe-bel élhessen együtt, viszont még egy utolsó beszélgetést meg kell ejtenie a távozása előtt. Ebből nem csupán Chen személyiségéből kaphatunk ízelítőt, de az elfojtott érzelmek is megcsillannak: 

A Life is Strange: True Colors megjelenése kicsit még odébb van, szeptember 10-től fedezhetjük majd fel Alex irányításával mások érzéseit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)