Hirdetés

És a hét legnépszerűbb játéka nem más, mint...

|

Bárhogy is nézzük, az a toplista a legjobb toplista, amit a közönség állít össze, mivel az ő szava szent. A gamer közönség pedig pénztárcával dönt, és szerintük ezen a héten a The Last of Us a legjobb. Íme a teljes lista.

Hirdetés

Hozzánk legközelebb érdemben a briteknél állítanak össze olyan eladási toplistát, amelyet a halandó szem is láthat, így most vigyázó szemünk ismét a brit piacra vetjük, hogy legyen némi képünk a fogyasztói szokásokról.

Nem nagyon vagyunk meglepve, de a múlt hét után ismét első helyen a The Last of Us (arról sajnos nincs adat, hogy mennyi új PlayStation 3 talált gazdára ennek okán, de biztos nem kevés), az ezüstérmet viszont az újonnan érkező Animal Crossing: New Leaf érdemelte ki. Bronz helyen a már jól ismert, régi barát: FIFA 13. Alább a teljes lista:

1. The Last Of Us
2. Animal Crossing: New Leaf
3. FIFA 13
4. Tomb Raider
5. Max Payne 3
6. Call Of Duty: Black Ops II
7. Far Cry 3
8. Injustice: Gods Among Us
9. Assassin’s Creed III
10. Grid 2
11. Luigi’s Mansion 2
12. Lego Batman 2: DC Super Heroes
13. The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary
14. Dead Island: Riptide
15. MotoGP 13
16. Grand Theft Auto IV
17. Donkey Kong Country Returns
18. Need For Speed: Most Wanted
19. Bioshock Infinite
20. Lego The Lord Of The Rings

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)