Hirdetés

És a nyertes... - The Elder Scrolls V: Skyrim

|

Tudom, hogy sokan nem fogják elhinni, pedig de. Vasárnap hajnalok hajnalán megálmodtam a Skyrim győzelmét és lőn, tényleg ő lett a nyertes.

Hirdetés

 

Az idei VGA 2011 díjkiosztón a zseniális Skyrim lett 2011 játéka. A szerkesztőség idei első számú kedvence, egy iszonyatosan erős mezőnyben utasított maga mögé mindenkit, de tegyük hozzá, hogy teljesen megérdemelten.

A Bethesda (mellesleg ők lett az év fejlesztői is) kis túlzással egy a korát messze meghaladó játékot tett le az asztalra. Viccesen azt is mondhatnánk, hogy ez a játék túlságosan jó ennek a nemzedéknek. Megérte az öt év fejlesztési idő, minden RPG rajongónak kötelező kipróbálnia. A vicc az egészben az, hogy hiába ölt már bele az ember vagy 100 órát, a modoknak és az elképesztő tartalomnak köszönhetően még van benne vagy 500, amit szemrebbenés nélkül végig is játszik az ember és még csak hírből sem ismeri azt a szót, hogy unalom. Gratulálunk Skyrim, gratulálunk Bethesda!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)