Hirdetés

És hangszerrel végigvitted már az Elden Ringet?

|

Miközben sokaknak kontrollerrel sem megy, valaki zongorával fejezte be az Elden Ringet.

Hirdetés

Nem meglepetés, hogy hatalmas siker a FromSoftware legújabb címe, hiszen az Elden Ring minden, ami a Dark Souls is volt, csak épp alaposan kibővítve és korszerűsítve, hogy mindenki számára egyszerre szórakoztató és rendkívül bosszantó legyen, már persze jó értelemben.

A felhajtással együtt jár, hogy a közösség őrültebbnél őrültebb dolgokat talál ki, ahhoz képest, hogy az elején még PC-n a kontroller támogatással is gondok voltak, most valaki egy hangszerrel tolta ki a játékot.

Hirdetés

Jelen esetben a maestro Omunchkin13, aki egy zongorán játszotta végig az Elden Ringet. A videós ehhez a Bome MIDI Translatort használta, ezzel tudott új kiosztást készíteni a játékhoz. Mivel az Elden Ring magában nem elég nehéz, Omunchkin13 a program ingyenes verzióját használta, ezt azonban 20 percenként újra kell indítani, szóval sietősre kellett vennie a boss harcokat.

Miközben pörög a játékmenet, a zongora tovább zenél, egy fülsimogató előadásra azonban senki ne számítson, maximum kísérleti jazz, de még annak is nehezen nevezhető. Omunchkin13 minden fő ellenséget legyőzött, így teljesítette a kampányt, de azért maradt egy kis hiányérzetünk.

Malenia ellen is megnéznénk, mire megy a zongorával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)