Hirdetés

És te szeretnél vérengző kajafutár lenni a Doom világában?

|

Egy a Doom átalakító-projektjeiről ismert modder most egy kicsit lazábbra vette a figurát, és robogót rakott Doomguy alá.

Hirdetés

Edy Pagaza nevét már jól issmeria Doom közössége. Az említett modder általában nagyobb projekteket szokott bevállalni, mint például a DOOM Shinobi, ami egy Ninja Gaiden-szerű élménnyé változtatta a klasszikus lövöldét. Emberünk ez alkalommal viszont egy sokkal könnyedebb hangvételű modon dolgozik.

Jelenleg az a terve, hogy Uber Eats kajafutárt csináljon mindenki kedvenc gyilkológépéből. Úgy tűnik, hogy a pokoli katona nyugdíjba ment, és mostanra már csak a csomagolt ramenünkre (és a járókelőkre) jelent veszélyt.

Hirdetés

A Doomer Eats nevű móka egyébként jelenleg csupán dizájn demóként létezik, mivel Edy szeret különböző ötletekkel kísérletezni. Ugyanakkor ez a mostani elég nagy érdeklődést kapott ahhoz, hogy idővel tényleg legyen belőle valami.

Reméljük, hogy Edy tényleg kidolgozza a projektet, mert szívesen belebújnánk egy Carmageddon-mentalitású kajafutár bőrébe, pláne teljes Doom-páncélt viselve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)