Hirdetés

Escape Dead Island - új játékkal bővül a franchise

|

Tovább bővül a Dead Island univerzum, az E3-on bejelentett folytatás mellé egy teljesen új játékmenetet kínáló alkotás is érkezik.

Hirdetés

A Dead Island az elmúlt évek egyik legjobb zombis open-world játéka, amelyhez az idei E3-on folytatást is bejelentett a cég, méghozzá nem is akár milyet. A folytatásért a Spec Ops: The Line-t is jegyző Yager Development a felelős, és ha a játék legalább olyan jó lesz mint a trailer, már borítékolhatjuk is a sikert.

A Deep Silver ma bejelentette, hogy tovább bővítik a Dead Island univerzumot, bár most egy kicsit eltérnek a jól bevált formától. Az Escape Dead Island egy nyomozós játék lesz, melynek során fény derül majd a vírus első felbukkanásának okára is. Az erősen történetalapú játék kampányában egy bizonyos Cliff Calo-t irányítunk majd, akinek feltett szándéka, hogy kiderítse a Banoi katasztrófa okait.

A játék a karantén alá vont Narapela szigetén játszódik majd, ahogy különböző bizonyítékokat kell megtalálnunk és felvennünk egy videókamerával, miközben próbáljuk jó messziről elkerülni a zombikat, akik látnak és hallanak is minket, sőt, a szagunkra is felfigyelnek. A képregényes stílusú játék PC-re és előző generációs konzolokra érkezik még ebben az évben.

Nektek hogy tetszik az Escape Dead Island?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)