Hirdetés

Escape Dead Island - itt a megjelenési dátum (videó)

|

A Dead Island sorozat spin-off epizódja még idén megjelenik, és már azt is tudjuk, hogy melyik napra várhatjuk érkezését, és kaptunk egy új trailert is.

Hirdetés

A Dead Island Epidemic után a Deep Silver most megint talált egy másik ösvényt, amin nem veszélytelen elindulni, de a végén kifizetődő lehet.

Az Escape Dead Island az első játék előtt játszódik, és nem egy vérengzős FPS, hanem egy felfedezésre, lopakodásra építő, a korábbiaktól eltérő megjelenítésű TPS, amiből megismerhetjük az előzményeket. A fejlesztő, ahogy a Dead Island 2 esetében sem, úgy most sem a Techland, a Deep Silver a spin-offot a War of the Rosest készítő Fatsharkra bízta. Elsősorban nem a rajongói tábor szélesítése a cél, amit az is mutat, hogy nem jön jelenlegi generációs konzolokra, csak PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on játszhatjuk majd. A kiadó az alábbi trailer kíséretében jelentette be, hogy a játékot november 21-től tudjuk majd beszerezni, és hogy azok az előrendelők, akik később valóban átveszik a játékot, garantált hozzáférést kapnak a Dead Island 2 bétájához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)